Spain

Individuellt designade

 smycken i Glas och Metall

KONTAKT

studio confusing
logo studio confusing
Omgivningar.

Studion ligger vackert inbäddad mellan bl.a citron, oliv och mandelträd på c.a 300 m höjd med en fantastisk panoramautsikt över det terrasserade landskapet och medelhavet. 

4 km åt ena hållet ligger Callosa den Sarria, som har gott om småaffärer, cafeer, banker och postkontor.3 km åt andra hållet ligger vår by som heter Bolulla, en liten oförstörd pärla med affär, bank, kyrka, 2 barer/restauranger och 300 invånare. Dessa lever till stor del på fruktodlingar. Strax innan Callosa den Sarria finns Fuentes del Algar, en turistattraktion med ett av de få vattenfall! som finns i provinsen .Här kan man bada i iskallt vatten på sommaren och äta på en av de många restaurangerna.

Regionen räknas till ett av Europas vandrarparadis med allt från lätta till avancerade vandringsleder.

 

Till kusten är det mindre än en halvtimmes bilresa .Här finner man fantastiska långa gyllene sandstränder avbruten av städer och byar som Calpe, Altea, Albir, eller Benidorm, för att nämna några. Området tillhör Europatoppen när det gäller turism med allt vad det innebär. Här finns också temaparker som Terra Mitica, Terra Natura och Mundomar m.m. Naturligtvis finns det också golfbanor, casinos och ett otal restauranter. 
Bolulla
Fuentes de Algar